16 490
21 230 Kč
Sleva: 
-22%
Skladem prodejna 1 ks
Kód: MAT-86987
ks
SKLADEM - expedujeme do 24 hodin
TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY +420 733 703 703 Po - Pá 9 - 16

Hodnocení naších zákazníků
Zákazníci doporučují eshop
Dodací lhůta
Kvalita přepravy
Přehlednost obchodu
Kvalita komunikace
100%
Naposledy hodnoceno:
Před 39 dny
Vše bylo rychle vyřízené
Velmi rychle dodání.

Výhodný set nožů MAX

DMS 203 Kuchařský nůž Catler

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. 203/338 mm

Délka 33,8 cm

Délka čepele 20,3 cm

 

DMS 178 Santoku nůž Catler

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. 178/313 mm

Délka 31,3 cm

Délka čepele 17,8 cm

 

DMS 165 Sekáček Catler

Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání. 165/306 mm

Délka 30,6 cm

Délka čepele 16,5 cm

 

DMS 126 Nůž na ovoce Catler

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm

Délka 23,4 cm

Délka čepele 12,6 cm

 

DMS 205 Nůž na pečivo Catler

Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci.

Japonský nůž na pečivo

Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu

Rukojeť ze dřeva Kebony

Pro každodenní použití

Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba

Rozměry výrobku: 205/305 mm

Délka 30,5 cm

Délka čepele 20,5 cm

Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita

 

+ Zdarma DMS 76 Ořezávací nůž Catler

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. 105/205 mm

Délka 20,5 cm

Délka čepele 10,5 cm

 

+ Zdarma CS 2010 keramický brousek nožů Catler

Keramický ostřič nožů je určen k broušení všech nožů z oceli. Umožňuje snadné a precizní obtažení ostří a zachovává tak vynikající ostrost nožů Catler. 290/420 mm

Délka 42 cm

Délka čepele 29 cm

 

ZÁKLADNÍ POPIS NOŽŮ

Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.

Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.

Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.

Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.

 

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.

Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.

Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

 

FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL

Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.

 

PERFEKTNĚ ZABALENO

Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.

 

Zákaznický servis
Přihlásit se k odběru novinek
  • Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na Catler Eshop

Používáme soubory cookie | Zpracování osobních údajů
Soda-eshop