EXTRA SLEVA 10%
3 890
4 290 Kč
Sleva: 
-9%
3 501 Kč s kódem EXTRA10
Jak použít kód?

Slevový kód: EXTRA10

Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT

Skladem prodejna 7 ks
Kód: 42003044
ks
SKLADEM - expedujeme do 24 hodin
TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY +420 733 703 703 Po - Pá 9 - 16

EXTRA SLEVA 10%
Hodnocení naších zákazníků
Zákazníci doporučují eshop
Dodací lhůta
Kvalita přepravy
Přehlednost obchodu
Kvalita komunikace
100%
Naposledy hodnoceno:
Před 31 dny
Sortiment vynikající kvality, nejlepší cena, rychlé dodání, komunikace na úrovni. Velká spokojenost
profesionální jednání reaguji i na poznámky k objednávce komunikace se zákazníkem

Parametry

Délka čepele 16,5
Délka 30,6cm

Sekáček Catler DMS 165

Catler sekáček DMS
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.
Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
165/306 mm

Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Technická specifikace
Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získaly skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

 

Zákaznický servis
Přihlásit se k odběru novinek
  • Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na Catler Eshop

Používáme soubory cookie | Zpracování osobních údajů