SLEVA-18%
12 020
14 650 Kč
Sleva: 
-18%
SKLADEM - expedujeme do 24 hodin
Kód: MAT-73878
ks

100% garance dodání do Štědrého dne.
Zboží pod stromeček nakupujte do 19.12. do 12 hodin.

100% garance dodání do Štědrého dne
Zboží pod stromeček nakupujte do čtvrtka 19.12. do 12 hodin.

TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY +420 733 703 703 Po - Pá 9 - 16

Hodnocení naších zákazníků
Zákazníci doporučují eshop
Dodací lhůta
Kvalita přepravy
Přehlednost obchodu
Kvalita komunikace
100%
Naposledy hodnoceno:
Před 4 dny
Kvalitní zboží, rychlé dodání
Rychlost,profesionalita,kvalita
Nejlepsi na trhu,opravdu !!!

Výhodný set nožů Catler

Sada Obsahuje:

  • Kuchařský nůž Catler DMS 203
  • Nůž na ovoce Catler DMS 126
  • Nůž Catler Deba 180 MV
  • Nůž Santoku Catler DMS 178
  • + Zdarma Nůž Catler Sashimi 210 MV

 

Japonský kuchařský nůž Catler DMS 203
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Délka 203/338 mm.
Přednosti DMS Chef Knife
Universální japonský kuchařský nůž
Ideální na krájení masa, ryb a zeleniny
203/338 mm
Základní popis
Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.
Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubili jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Technická specifikace
Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

 

Catler DMS 178 Santoku Knife
Japonský Santoku nůž
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.
Délka 178/313 mm.
Přednosti DMS Santoku Knife
Určen především pro asijskou kuchyn
Vhodný na krájení, drcení, sekáním masa, zeleniny a ryb
178/313 mm
Fascinující damascénská ocel
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
Perfektně zabaleno
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Základní popis
Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.
Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubili jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Technická specifikace
Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu. 

 

Nůž na ovoce Catler DMS 12
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
Délka 126/234 mm.
Přednosti DMS Fruit Knife
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování
Široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku
126/234 mm
Základní popis
Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.
Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubili jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Japonský nůž
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
Perfektně zabaleno
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Technická specifikace
Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.


Nůž Catler Deba 180 MV
Deba 180 MV
Japonský nůž Deba
Japonský nůž Deba je určen především pro vykosťování masa a ryb. Je velmi silný pro dosažení precizního řezu. Tradičně se používá pro filetování ryb, porcování drůbeže nebo krájení zeleniny.
Asymetricky broušené ostří
Usnadňuje filetování a plátkování, které oceníte při precizní a jemné práci.
Každý nůž je pečlivě zabalený
Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Délka 180/320 mm.
Přednosti Deba 180 MV
Určen především pro vykosťování masa a ryb
Je velmi silný pro dosažení precizního řezu
180/320 mm

 

+ ZDARMA Catler Nůž Sashimi 210 MV
Japonský nůž Sashimi
Japonský nůž Sashimi je určen pro přípravu sushi a sashimi. Je navržen tak, aby maso odřízl jedním rychlým pohybem od paty nože po špičku bez použití tlaku na surovinu a řez tak zůstal vždy ostrý a hladký. Hodí se pro práci s rybami a plátkování sýra nebo šunky.
Asymetricky broušené ostří
Usnadňuje filetování a plátkování, které oceníte při precizní a jemné práci.
Každý nůž je pečlivě zabalený
Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Délka 210/345 mm.
Přednosti Sashimi 210 MV
Hodí se pro práci s rybami a plátkování sýra nebo šunky
Je navržen tak, aby maso odřízl jedním rychlým pohybem od paty nože po špičku bez použití tlaku na surovinu
210/345 mm

Zákaznický servis
Přihlásit se k odběru novinek
  • Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na Catler Eshop

POUŽÍVÁME SOUBORY COOKIE