Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
Sashimi 210 MV
Japonský nůž Sashimi
Japonský nůž Sashimi je určen pro přípravu sushi a sashimi. Je navržen tak, aby maso odřízl jedním rychlým pohybem od paty nože po špičku bez použití tlaku na surovinu a řez tak zůstal vždy ostrý a hladký. Hodí se pro práci s rybami a plátkování sýra nebo šunky.
Asymetricky broušené ostří
Usnadňuje filetování a plátkování, které oceníte při precizní a jemné práci.
Každý nůž je pečlivě zabalený
Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Délka 210/345 mm.
Přednosti Sashimi 210 MV
Hodí se pro práci s rybami a plátkování sýra nebo šunky
Je navržen tak, aby maso odřízl jedním rychlým pohybem od paty nože po špičku bez použití tlaku na surovinu
210/345 mm
+
Catler sekáček DMS
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití.
Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
165/306 mm
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Technická specifikace
Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získaly skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.